Baleset

2023.10.22. 21:09

Felborult egy autó Etes és Karancsalja között

Baleset történt Karancsalja és Etes között nem sokkal ezelőtt. Az érintett útszakaszon útlezárás van érvényben.

Veres Edina

Tóth-Szikora Viktória, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megbízott hivatalvezetője arról tájékoztatta portálunkat, hogy a két település között vasárnap este egy személygépkocsi felborult.

– A helyszínre a salgótarjáni hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanítják a járművet – fejtette ki Tóth-Szikora Viktória, aki azt is elárulta, hogy az autóban csak a sofőr utazott, aki a baleset következtében kirepült a járműből. A helyszínre a társhatóságok is kiérkeztek.

A szerencsétlenséggel kapcsolatban a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság arról informálta a Nool.hu-t, hogy a helyszínelés idejére az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök azt kérik az arra közlekedő sofőröktől, hogy fokozott figyelemmel és türelemmel vezessenek.

A rendőrök hozzátették, kerülni a 22-es számú főúton, illetve a Salgótarjánt és Karancsalját összekötő útszakaszon lehet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában