Megbeszélések

2023.10.04. 14:32

A nógrádi emberek biztonsága érdekében tartottak egyeztető fórumokat megyeszerte

A kapitányságvezetők az illetékességi területük vonatkozásában adtak tájékoztatást a közbiztonságot befolyásoló bűnügyi és rendészeti helyzet alakulásáról a napokban.

Gerhát Karina

A kapitányságvezetők az illetékességi területük vonatkozásában adtak tájékoztatást

Forrás: Police.hu

– A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság hat rendőrkapitánysága szeptember 27. és október 3. között tartotta meg a járási közbiztonsági egyeztető fórumokat, amelyeken a rendőrkapitányságok vezetőin kívül jelen voltak a térség polgármesterei, az oktatási intézmények vezetői és fenntartói, illetve a rendőrség társszervei és stratégiai partnerei is – mondta el portálunknak Tamás-Kovács Andrea, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Hozzátette: a közbiztonságot befolyásoló bűnügyi és rendészeti helyzet alakulásán túlmenően a kapitányságvezetők kiemelték a bűn- és balesetmegelőzési tevékenység fontosságát és válaszokat adtak a lakosság biztonságérzetét befolyásoló kérdésekre is. A fórumok zárásaként a résztvevőknek lehetőségük nyílt a közbiztonságot érintő felvetések kötetlenebb formában történő megvitatására is.

A vezetők köszönetet mondtak a társszerveknek az idei évben nyújtott segítségükért és a hatékony, eredményes együttműködésükért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában