Összefoglaló

2023.09.15. 10:17

Durva volt a csütörtöki front: egymást érték a balesetek Nógrádban

Az esőzések és a hidegfront miatt számos baleset történt csütörtökön a nógrádi utakon.

Nool.hu

Az időjárás viszontagságai kihívást jelentettek a közlekedőknek, és a nedves útfelületek is hozzájárultak a balesetek kialakulásához. A rendőröket és tűzoltókat összesen öt esethez riasztották, ahol nyolc ember megsérült és több autóban is anyagi kár keletkezett.

Csütörtök délelőtt két személyautó ütközött össze Balassagyarmaton, Patvarc felé, majd délután egy fát szállító jármű távközlési vezetéket szakított át Romhányban.

Ezután három gépjármű ütközött össze a 22-es számú főúton, Salgótarján külterületén, a Csókáspusztai elágazónál. A balesetben hét ember volt összesen érintett.

A későbbi órák sem múltak el balesetek nélkül.  Kora este a balassagyarmati hivatásos tűzoltókat egy szügyi esethez riasztották, ahol két személyautó ütközött össze. A balesetben négy ember volt érintett, egy személyt pedig kórházba is szállítottak.

Ezt követően Karancsalja felől Etes felé közlekedett egy személyautó, amikor eddig ismeretlen okokból letért az úttestről, majd az árokba hajtott. Ebben a balesetben egy ember sérült meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában