Tragédia

2023.09.24. 10:28

A rendőrség is nyomoz a nógrádi gyermekhalál miatt

Mint arról beszámoltunk: játék közben dőlt rá a tévé a másfél éves kislányra Becskén a napokban. A kórházban belehalt a sérüléseibe, a rendőrség nyomozást indított.

Nool.hu

Ebben a becskei házban történt a tragédia

Forrás: TV2 / Tények

Mentőhelikopter szállította kórházba azt a kislányt, akire szeptember 17-én, vasárnap délután becskei otthonában rádőlt a televízió.
Információink szerint a gyermek felmászott egy tévéállványra és onnan magára rántotta a készüléket, ami olyan súlyos sérüléseket okozott, hogy már nem tudták megmenteni az életét.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője korábban úgy nyilatkozott portálunknak, hogy a helyszínre mentőhelikopter is érkezett, ahonnan egy másfél éves gyermeket életveszélyes állapotban szállítottak kórházba.

Az ügyben megkerestük a rendőrséget is, akik arról adtak tájékoztatást, hogy nyomozás indult az esettel kapcsolatban. –  A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya gondatlanságból elkövetett emberölés vétség gyanúja miatt folytat büntetőeljárást – mondta el portálunknak Buda Gábor, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában