Tragédia

2023.09.22. 18:09

Egyéves gyermekre dőlt a tévé Becskén, belehalt a sérüléseibe

Játék közben dőlt rá a tévé az egyéves kislányra Becskén a napokban. Mentőhelikopter szállított kórházba, azonban már nem tudtak rajta segíteni.

Nool.hu

Fájó szívvel búcsúznak az ismerősök

Forrás: Nool.hu

Fotó: Shutterstock

Információnk szerint szeptember 17-én délután becskei otthonában játszott a gyermek, miközben felmászott egy tévéállványra. Magára rántotta a televíziót, ami olyan súlyos sérüléseket okozott, hogy már nem tudták megmenteni az életét.

– A munkatársaim mentőhelikopterrel érkeztek a helyszínre, ahonnan egy másfél éves gyermeket életveszélyes állapotban szállítottak kórházba – mondta el portálunknak Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője.

Értesüléseink szerint a kislány nem sokkal később a kórházban belehalt sérüléseibe. Az esettel kapcsolatos megkeresésünkre Agócs Pál, Becske polgármestere elmondta, hogy egy nagyon kedves, rendes családnál történt a tragédia. 

– A faluban mindenki ismeri őket, mindent megtettek a gyermekért, szeretetben nevelték. A falu lakói és az önkormányzat mindenben a segítségükre lesz – hangsúlyozta a polgármester.

A történtekkel kapcsolatban kerestük a rendőrséget is, későbbre ígértek hivatalos tájékoztatást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában