Testi sértés

2023.07.28. 19:25

Törött sörösüveggel sújtott vitapartnerére, könnyű sérülést okozott a kocsma vendégének

Testi sértés történt Balassagyarmat egyik külvárosi szórakozóhelyén pénteken délután, értesüléseink szerint a sértett könnyű sérüléseket szenvedett és már el is hagyta a kórházat.

Hegedűs Henrik

Információnk szerint a sértett már kora reggel óta a kocsmában tartózkodott

Forrás: Nool.hu illuszráció

Fotó: Pexels

Lakossági bejelentés érkezett július 28-án, pénteken délután 16 óra körül a mentőszolgálathoz, hogy egy férfi sérüléseket szenvedett Balassagyarmaton, egy lakótelepi kocsmában. A mentők negyedórán belül kiérkeztek a helyszínre, ahol ellátták a sérült nyaki és arctájéki sebeit. Kiderült, egy vita során törött sörösüveg darabjaival okozott neki sérülést egy másik személy.

Este hat órakor jártunk a környéken, a Madách-ligetben, ahol sikerült beszélnünk egy szemtanúval.

– Éppen a zöldséges boltból sétáltam hazafelé, amikor komoly veszekedésre lettem figyelmes a szemközti kocsmából. Amikor odapillantottam, már az egyik vendég a nyakát fogta, és ömlött belőle a vér. Bevallom, nagyon megijedtem, mert ilyennel még ezen a településrészen nem találkoztam. Hazasiettem, és amikor később visszatértem, megnyugodtam, mert láttam a sértettet, amint már egy doboz sörrel a kezében beszélgetett a sarkon. Azt is láttam, hogy érte jöttek a rendőrök, és feltételezhetően beszállították vallomástételre – mondta el a középkorú férfi.

A portálunkhoz érkezett egyéb információink szerint a sértett személy már a kora reggeli óráktól a kocsmában tartózkodott, és meglehetősen ittas állapotban keveredhetett konfliktusba egy másik vendéggel. Megkerestük az ügyben a rendőrséget is, amint információt kapunk az ügyről, frissítjük cikkünket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában