Káresetek

2023.07.13. 09:48

Pincékbe áradt be a víz, de fa is kidőlt a reggeli viharban

Már a kora reggeli órákban akadt feladatuk a tűzoltóknak, ugyanis a heves esőzés következtében több káresetet is fel kellett számolniuk.

Nagy Orsolya

Forrás: Nool

Fotó: H. Cs.

Kapás Márton, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta portálunknak, hogy Dorogházán, a Szent István úton a helyi óvoda pincéjében nagy mennyiségű víz gyűlt össze. A bátonyterenyei hivatásos tűzoltók éppen eltávolítják szivattyú segítségével a vizet. Hozzátette: egy másik eset során Salgótarjánban a Vasvári Pál úton egy családi ház alagsorába folyt be a víz a hirtelen lezúduló csapadék miatt. Ide a városi tűzoltók vonultak, akik szivattyúval távolítják el a vizet.

Kapás Márton arra is kitért, hogy Vizsláson kidőlt egy fa a vihar következtében, amely akadályozta a közúti forgalmat. Mint mondta, a bátonyterenyei hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre, akik megszüntették a forgalmi akadályt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában