Tragédia

2023.07.17. 11:28

Még tervei voltak! – kisfiát hagyta hátra a Dunába fulladt salgótarjáni fiatal

Bene Lászlót napokig kereste a rendőrség, miután beugrott a Dunába.

Nool.hu

László mindene kisfia, Olivér volt

Forrás: Olvasói fotó

Mint arról korábban beszámoltunk: László szórakozni ment Budapestre, amikor ittas állapotban leugrott a hídról. A holttestét végül július 7-én találták meg a szigetújfalui kompkikötőnél.

László bátyja, János a Metropolnak elmondta: testvére ittas állapotban ült vagy állt kint a Margit híd korlátján az egyik barátjával, akivel arról beszélgettek, hogy ki mer leugrani a hídról és kiúszni a partra.

Ennek némileg ellentmond az, hogy a Lászlóval bulizó férfi azt állítja, csak sétáltak a hídon, a salgótarjáni fiatal pedig merengett maga elé, amikor hirtelen leugrott, ezt viszont testvére kizártnak tartja.

Testvére szerint ez teljesen kizárt, hiszen a fiatal férfinak még tervei voltak és sosem dobta volna el az életét, mert volt egy kisfia, akit imádott. Ugyanakkor azt is elmondta, hogy László egy életvidám, bohém életmódot élő fiatal volt, tele bizonyítási vággyal és szeretethiánnyal, aki imádott a figyelem középpontjában lenni.

– A gyermekének az édesanyja is összetört. Mikor közöltem vele a hírt, hallottam ahogy elcsuklik a hangja és zokog. A kicsi szerencsére még nem fogja fel, csak azt, hogy nem jön apa – mesélte az elhunyt fiatal bátyja a portálnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában