Ügyészség

2023.07.06. 15:41

Bosszúból szúrta ki volt felesége kocsiján a kerekeket a mátraverebélyi férfi

Bosszúból megrongálta volt felesége gépkocsijának kerekeit egy 46 éves férfi, a Salgótarjáni Járási Ügyészség vádat emelt ellene.

Nool.hu

Az ügyészség portálunkhoz megküldött közleménye szerint, a férfi 2021. november 26-án este Mátraverebélyen ittas állapotban megrongálta a volt felesége autójának bal oldali első, valamint mindkét hátsó kerekein lévő gumiabroncsokat a nővel fennálló haragos viszonya miatt: a gépjármű kerekeihez guggolva - és törekedve arra, hogy a cselekményét mások ne észleljék - a nála lévő ollóval kiszúrta azokat.

A gumiabroncsok kilyukadtak és leeresztettek, a rongálás mindösszesen 60 ezer forint kárt okozott, mely kár jelenleg is fennáll.

A Salgótarjáni Járási Ügyészség vádiratában a büntetett előéletű elkövetővel szemben rongálás vétsége miatt elzárás kiszabására tett indítványt. Amennyiben a terhelt a bíróság által tartott előkészítő ülésen beismerő vallomást tesz, mértékes indítványként 60 nap elzárásra számíthat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában