Rendőrkézen

2023.07.31. 14:29

Boros üveggel ütötte fejbe idős áldozatát az etesi rabló

A rendőrök gyorsan elfogták a 39 éves etesi férfit Salgótarján belvárosában, miután bántalmazta és erőszakkal elvette egy 81 éves nő táskáját.

Nool.hu

Az etesi férfi erőszakkal vette el egy idős nő táskáját

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint, a 39 éves etesi férfi július 29-én egész nap italozott ismerőseivel, majd este egy üveg borral a kezében egyedül sétált, amikor a Rákóczi úton követni kezdett és életveszélyesen megfenyegetett egy idős hölgyet. Miután a 81 éves sértett nem adott neki pénzt, erőszakkal ütötte fejbe a boros üveggel és elvette a táskáját, majd a városközpont felé elfutott.

Az esetnek több szemtanúja is volt, így a rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták az elkövetőt, majd visszaadták az értékeket a sértettnek. A gyanúsított beismerte tettét, őrizetbe vették és letartóztatását kérték.

A 39 éves férfi gyanúsított kihallgatása során beismerte tettét. A rendőrök az etesi lakost őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására a Salgótarjáni Járási Ügyészségen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában