Képzés

2023.06.29. 15:30

Szolgálati ebek csaholásától volt hangos Vanyarc

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság kutyavezetői a soron következő összevont képzésüket a napokban, estébe nyúlóan hajtották végre Vanyarc központjában.

G. K.

A kutyás rendőrök nagyszámú megjelenése jelentős feltűnést keltett a településen

Forrás: NMRF

Fotó: Marianyi Marton

– A kutyás rendőrök nagyszámú megjelenése jelentős feltűnést keltett a településen és a rögtönzött bemutató számos helyi lakos kíváncsi tekintetét vonzotta – tájékoztatta portálunkat Király-Kollár Ramóna, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Hozzátette: az egyenruhások és a négylábú társaik professzionális és fegyelmezett feladat-végrehajtása csodálatot és egyben megnyugvást váltott ki az állampolgárok körében. Tudják, mert látták és ismeretségi körükben is terjesztik, hogy szakmájuk mesterei vigyázzák biztonságukat.

Mint megtudtuk: a képzés után az egyenruhások gyalogos és gépkocsizó járőrszolgálatot láttak a településen. Hozzátették: a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság kiemelt figyelmet fordít szűkebb hazánk településein a lakosság biztonságérzetének a növelésére.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában