Játékos tanulás

2023.06.30. 16:18

Egy robottal is megismerkedhettek a csemeték a rendőrség erdőkürti táborában

Játékos feladatokkal sajátíthatták el a biztonságos közlekedéssel kapcsolatos ismereteket az erdőkürti táborozók.

Nool

Mozgást igénylő feladatokat is adtak a táborozók részére

Forrás: police.hu

Erdőkürtön idén 24. alkalommal szerveztek nyári tábort a 7-14 év közötti gyermekek részére. A Pásztói Rendőrkapitányság munkatársai  – az elmúlt évekhez hasonlóan – június 27-én a közlekedésbiztonság témájában tartottak a csemeték részére elméleti és gyakorlati foglalkozásokat – írták a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság portálunknak eljuttatott közleményében. 

Mint arról beszámoltak: a diákok kerékpáros ügyességi versenyen és KRESZ-vetélkedőn mérhették össze tudásukat, és játékos feladatokkal sajátíthatták el a legfontosabb gyalogos és kerékpáros közlekedési ismereteket. 

A táborozó gyerekek közúti jelzőtáblákat ismerhettek meg kockakirakó segítségével, és összebarátkozhattak a Nógrád Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság oktató robotjával, Robot Tamás rendőr főtörzsőrmesterrel is, aki különböző játékos és mozgást igénylő feladatokat adott a táborozók részére, amely gyakorlatokat a gyermekek a robottal együtt, őt utánozva hajtották végre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában