Tolvajok

2023.05.19. 13:54

Sikeres akció Salgótarjánban: visszakapta tulajdonosa az ellopott, másfél milliót érő szerszámait

Őrizetbe vették a salgótarjáni rendőrök azt a három férfit, akik közel másfél millió forint értékben loptak el szerszámokat.

Nool

A nyomozók szinte az összes eltulajdonított tárgyat megtalálták, majd vissza is adtak a sértettnek azokat

Forrás: police.hu

A police.hu-n közzétett tájékoztatás szerint lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Salgótarjáni Rendőrkapitányság egy 20, 25 és 40 éves salgótarjáni férfi ellen.

A gyanúsítottak május közepén megjelentek a Salgótarján zagyvarakodói garázssoron. Kiválasztottak egy garázst, majd az ajtóról a lakatot levágták. A helyiség tele volt szerszámgépekkel, közel másfél millió forint értékben. A férfiak többek között flexet, fúrót, szerszámos ládákat, kompresszorokat, akkumulátortöltőt és kézi szerszámokat loptak el. A rendőrök a három gyanúsítottat pár nappal később elfogták, majd őrizetbe vették.

A nyomozók szinte minden eltulajdonított tárgyat megtaláltak, amelyeket a sértettnek visszaadtak. Így a lopással okozott kárból 1 millió 400 ezer forint megtérült.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában