Mentés

2023.04.03. 10:58

Tegnap sem unatkoztak a nógrádi tűzoltók

Vasárnap összesen 159 segélyhívás érkezett a katasztrófavédelem országos műveletirányítási központjaiba, két alkalommal megyénk lánglovagjai indultak a bajbajutottak segítségére.

Nool

A ludányi tűzesetnél a lángokat megfékezték a tűzoltók, de az épületben tárolt szerszámok megsemmisültek

Forrás: Katasztrófavédelem

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy családi ház tizenöt négyzetméteres, faszerkezetű melléképülete vasárnap délután Ludányhalásziban, az Előd úton. A lángokat a szécsényi hivatásos tűzoltók fékezték meg. A tűzben az épületben tárolt szerszámok és kisgépek is megsemmisültek. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Szintén tegnap gázszagot éreztek egy Gorkij körúti társasház egyik lakásának lakói Salgótarjánban. A helyi hivatásos tűzoltók a gázszolgáltató szakemberével végzett műszeres mérések után megállapították, hogy a lakásban üzemelő vízmelegítő egyik bekötőcsöve elrepedt, onnan szivárgott a gáz. Az egység felhívta a lakók figyelmét, hogy a készüléket szakemberrel vizsgáltassák felül és javíttassák meg, és csak azután vegyék újra használatba. Személyi sérülés szerencsére nem történt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában