Baleset

2023.04.13. 10:32

Friss infók a tragédiáról: köztiszteletben álló nőt gázoltak halálra Ludányhalásziban (fotók)

Mint arról beszámoltunk, halálos gázolás történt Ludányhalásziban csütörtök reggel. Egy személygépkocsi elütött egy kerékpárral közlekedő nőt. A helyiektől úgy tudjuk, egy köztiszteletben álló, helyi család idősebb hölgy tagját gázolták el, aki korábban az önkormányzat dolgozója volt.

E-L. Zs.

Csúnyán összetört a kerékpár

Forrás: Agria Tv Bt.

– Egy fekete autó érkezett Szécsény felől, és nagy csattanásra lettünk figyelmesek, majd nemsokára a rohammentő is érkezett. Az eset nagyon megrázta a település lakóit, mert szinte mindenki ismerte a nőt. A sofőr egy fiatal, 20 év körüli nógrádszakáli férfi lehetett – mondta el portálunknak egy ludányhalászi lakos.

A police.hu-n közzétett tájékoztatás szerint halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt április 13-án, reggel Ludányhalásziban, a Losonci úton. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján – ez ideáig tisztázatlan körülmények között – egy személygépkocsival közlekedő férfi elütötte az előtte haladó kerékpárost. A biciklis az ütközés következtében olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Délelőtt Drégelypalánkon is kerékpárost gázoltak el, arról az esetről itt írtunk:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában