Szabálytalankodók

2023.04.14. 09:08

Egymás után kétszer is beleszaladt a traffipaxba két száguldozó sofőr Nógrádban

Április 8-án akadtak olyan sofőrök, akik annyira igyekeztek megszerezni az utolsó füstölt sonkákat és csokitojásokat, hogy jelentős mennyiségű közúti közlekedési előéleti pontot is begyűjtöttek.

G. K.

A police.hu-n közzétett közlemény szerint a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai sebességmérő készülékkel közúti ellenőrzést hajtottak végre Marakodipusztán április 8-án. A járőrök a délelőtti órákban rögzítettek egy arra közlekedő autóst, amely 50 km/h helyett 76 km/h sebességgel haladt. 

gyorshajtás
10 perc leforgása alatt kétszer is "beleszaladt" a traffiba a Peugeot sofőrje
Forrás: police.hu

Az egyenruhások 10 perccel később ugyanerre az autóra figyeltek fel, amely ugyanezen az útszakaszon a megengedett legnagyobb sebességet túllépve 90 km/h sebességgel közeledett. A rendőrök a sofőrrel szemben összesen 90 ezer forint közigazgatási bírságot és 8 közúti közlekedési előéleti pontot szabtak ki.

Ugyanezen a napon volt olyan duplázó sofőr, akinek ennél is sürgősebb dolga akadt

Karancslapujtőn a kora reggeli órákban mértek be egy arra közlekedő gépkocsit, amely 50 km/h helyett 90 km/h sebességgel távolodott. Pár órával később kora délelőtt Kishartyán belterületén ugyanezzel az autóval a sofőr szabályszegéséről már 124 km/h sebességgel készült bizonyító erejű fénykép.

gyorshajtás, mercedes, rendőrség
Vajon a húsvéti sonkáért sietett ennyire a Mercedes tulajdonosa?
Forrás: police.hu

Az üzembentartó összesen 260 ezer forint közigazgatási bírságra és 12 közúti közlekedési előéleti pontra számíthat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában