Lángok

2023.03.15. 16:10

Tűz ütött ki egy nyári konyhában Nógrádkövesden

Teljes terjedelmében leégett egy 100 négyzetméteres családi házhoz tartozó 25 négyzetméteres nyári konyha szerda délután Nógrádkövesden, a Kossuth úton. A helyszínen jelenleg is több vízsugárral próbálják megfékezni a lángokat.

Nool

Kapás Márton, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője portálunknak beszámolt: – Lángokban áll egy 100 négyzetméteres családi házhoz tartozó 25 négyzetméteres nyári konyha Nógrádkövesden, a Kossuth úton. A tűz átterjedt az udvaron lévő ólakra is. A helyszínre a berceli, a rétsági, valamint a balassagyarmati tűzoltók vonultak, akik jelenleg is több vízsugárral próbálják megfékezni a lángokat. Az érintett szakaszon félpályás útzár van érvényben, rendőri irányítás mellett halad a forgalom – tette hozzá.

Az eset kapcsán olvasónk jelezte, hogy a tűzesetben egy személy megsérült, akit a mentők kórházba szállítottak.

Kaszap Réka, az Országos Mentőszolgálat sajtószóvivője érdeklődésünkre elmondta, hogy a helyszínről egy idős férfit szállítottak könnyebb sérülésekkel kórházba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában