Tolvaj

2023.03.24. 15:38

Elrendelték a tari tolvaj letartóztatását, aki apró pénzért értékesítette milliós zsákmányát

Ügyészségi indítvány nyomán a nyomozási bíró kényszerintézkedést rendelt el egy 37 éves férfi ellen, aki milliós nagyságrendben lopott el értéktárgyakat egy lakóhelyén található házból.

Nool

Ahogy arról portálunkon is beszámoltunk, a pásztói nyomozók hamar a nyomára bukkantak annak a 38 éves tari tolvajnak, aki másfél millió forint értékben lopott el márkás ruhákat és műszaki eszközöket egy családi házból. Az ellopott tárgyakat később apró pénzért értékesítette egy tari férfinak.

Nógrád Vármegyei Főügyészség pénteki közleménye szerint a Pásztói Járási Ügyészség a Balassagyarmati Járásbíróságon a férfi letartóztatására tett indítványt a bűnismétlés veszélye miatt, mert az elkövető büntetett előéletű, és jelenleg ugyancsak lopás vétsége miatt egy másik büntetőeljárás is folyamatban van ellene.

A nyomozási bíró az indítványban foglaltakkal egyetértve elrendelte az egytől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekmény elkövetésével gyanúsított férfi letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában