Gyújtogatás

2023.01.23. 10:33

Öngyújtóval vett elégtételt haragosán a litkei férfi (videó)

Az elkövetőt rövid időn belül elfogták és a Salgótarjáni Rendőrkapitányság nagyobb kárt okozó rongálás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a 36 éves férfi ellen.

Nool

A gépjármű teljesen kiégett

Forrás: police.hu

A gyanúsított 2023. január 19-én a Litkén parkoló személygépkocsit benzinnel lelocsolta és a nála lévő öngyújtóval felgyújtotta, amelynek következtében a jármű – a benne lévő tárgyakkal együtt – teljes egészében kiégett. 

A sértett elmondása szerint a kesztyűtartóban volt a pénztárcája, a nevére kiállított személyes irataival, bankkártyájával együtt, valamint a gépkocsi csomagtartójában munkavégzéshez használt szerszámai, többek között flex, fűrész, lézer és egyéb vésőgépek. A jármű felgyújtása miatt az eszközök szintén megsemmisültek. A 36 éves litkei lakos cselekményével a sértett részére közel 2 millió forint kárt okozott.

A salgótarjáni rendőrök az adatgyűjtés eredményeként a bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható férfit azonosították, elfogták és gyanúsítottként kihallgatták, amelynek során beismerő vallomást tett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában