Kutatás

2023.01.20. 13:40

Csaknem egy hónapja nem találják a Hollókőn eltűnt pásztói férfit

Ahogy arról portálunk már több alkalommal beszámolt, december 24-én eltűnt egy pásztói férfi, név szerint Horváth László Hollókőn. A 35 éves férfiról azóta nem tudni semmit.

L.J.

Sokan keresték már a férfit

Forrás: Nool

Fotó: Hüvösi Csaba

Mint arról már többször beszámoltunk, Horváth László december 24-én tűnt el, azóta senki sem hallott felőle. A család a férfi eltűnését december 25-én jelentette be a hatóságoknak, így azóta a rendőrség is keresi. 

Horváth Tímea, László testvére portálunk megkeresésére korábban elmondta, a férfi Hollókőn a nagyszüleinél lakott már pár éve. Eltűnésének napján éppen díszítették a karácsonyfát, amikor László felvette a táskáját, kiment a kapu elé és annyit mondott, hogy jön mindjárt. Azóta nem tudnak róla. A testvér akkori elmondása szerint nem volt semmilyen előjele annak, hogy bármi baj történt volna. 

A férfi felkutatására a család még keresést is szervezett január 6-án Hollókőn és annak külterületén. Ehhez a helyiek és a környékbeli települések önkéntesein kívül a rendőrség, valamint a Help Mentőkutyás Egyesület önkéntese is csatlakozott. A kutatás nem vezetett eredményre. 

Horváth László jelenleg is szerepel a rendőrség Közérdekből nyilvános körözések- Eltűnt és ismeretlen helyen lévő személy elnevezésű adatbázisában. A férfi eltűnése óta csaknem egy hónap telt el, de életjelet nem adott magáról. 

Az esettel kapcsolatban megkerestük a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, hogy érdeklődjünk a fejleményekről a férfi eltűnése kapcsán, de a rendőrség későbbre ígért tájékoztatást. 

Amennyiben valaki látja a férfit, vagy tud a tartózkodási helyéről, a Szécsényi Rendőrkapitányságon, valamint a 112-es segélyhívószámon tehet bejelentést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában