Balesetmegelőzés

2023.01.13. 11:34

99-cel száguldozott egy sofőr Vizsláson, de sokan lebuktak az összehangolt ellenőrzés során +videó

Összehangolt, komplex közlekedésrendészeti ellenőrzést tartott a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, valamint a Salgótarjáni Rendőrkapitányság január 11-én.

Nool

A police.hu tájékoztatása szerint a Nógrád vármegye közútjain megtartott akció célja a közúti közlekedési balesetek megelőzése, és a kiemelt közlekedési szabályszegések visszaszorítása volt. Ennek keretén belül az egyenruhások kiemelt figyelmet fordítottak a vasúti átjárón és a tilos jelzésen történő áthaladás szabályainak betartására, a gyalogos szabálysértésekre, az ittas vezetők és a sebességtúllépést elkövetők kiszűrésére, valamint a passzív biztonsági eszközök használatának ellenőrzésére.

A szabályszegések rögzítésére drónt és sebességmérőt is alkalmaztak a rendőrök.  

A kompex ellenőrzés során egy gépjárművezető Vizsláson, lakott területen a megengedett 50 km/h sebesség helyett 99 km/h sebességgel közlekedett, emiatt 90 ezer forint összegű közigazgatási bírság megfizetésére kötelezik, és 6 előéleti büntetőpontot szabnak ki rá.

traffipax
Forrás: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában