Baleset

2022.10.13. 15:10

Vonattal ütközött az autó Diósjenő határában (fotók)

Vonattal karambolozott egy személyautó Diósjenő és Nógrád között csütörtök délután. A fénysorompó jól működött, személyi sérülés nem történt.

N. O.

A balesetben érintett jármű teljesen összetört

Forrás: Facebook | Diósjenői Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Szeles Péter, a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője portálunknak elmondta, hogy a helyszínre vonultak a rétsági és balassagyarmati hivatásos tűzoltók, valamint a Diósjenő Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai. A szakemberek áramtalanították a járművet.

A helyszínelés idejére hosszabb menetidőre kell számítaniuk az autósoknak
Forrás: Facebook | Diósjenői Önkéntes Tűzoltó Egyesület

A Mávinform tájékoztatása szerint a Diósjenőről Vácra tartó vonat Diósjenő és Nógrád között egy vasúti átjáróban összeütközött egy autóval. A fénysorompó jól működött, személyi sérülés nem történt.

Idén ez már a 79. baleset, ami vasúti átjáróban történt
Forrás: Facebook | Diósjenői Önkéntes Tűzoltó Egyesület


A helyszínelés befejezéséig - várhatóan 17-18 óráig - Szokolya és Diósjenő között szünetel a vonatközlekedés, egy szakaszon pótlóbuszokra kell majd átszállni, a Vác-Balassagyarmat vonalon 30-60 perccel hosszabb eljutási időre kell számítani estig - közölte a társaság.

Hozzátették: idén ez már a 79. baleset, ami vasúti átjáróban történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában