Mindenszentek

2022.10.30. 09:25

Útlezárások lesznek a temető környékén Balassagyarmaton

Mindenszentek és halottak napja idején ideiglenes forgalmirend-változásra kell számítani Balassagyarmat közútjain.

Nool

A Patvarci utat több módosulás is érinti

Forrás: Google Maps

Forgalmirend-változásokra kell számítani Balassagyarmaton október 31-én  reggel 6 órától előreláthatólag november 1-jén 22 óráig – tájékoztatott hírportálunkhoz eljuttatott közleményében a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság. 

A járművezetőknek fokozott figyelemmel kell majd közlekedniük a Patvarci úton, ahol egyirányú forgalmirendet vezetnek be a Dózsa út és a Jókai út közötti szakaszon. Az autósok a Patvarci útra a Temető és a Dózsa út irányából hajthatnak be. Tilos lesz továbbá megállni ebben az időszakban a Dózsa út Patvarci és Báthori út közötti szakaszán. 

A rendőrök mindenkit arra kérnek, hogy a megnövekedett jármű- és gyalogosforgalom miatt fokozott figyelemmel és körültekintéssel közlekedjenek a következő napokban.

Korábbi cikkünkben írtunk róla, hogy mindenszentek és halottak napja kapcsán fontos dolgokra hívták fel a figyelmet a nógrádi rendőrök annak érdekében, hogy a megemlékezés nyugalomban, bűncselekmények, balesetek nélkül telhessen.

A Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a mécsesek, illetve a gyertyák biztonságos használatával kapcsolatban is hasznos tanácsokat adott hírportálunk olvasóinak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában