Cserbenhagyás

2022.10.29. 09:41

Elfogták a 71 éves sofőrt, aki a forgalommal szemben haladva okozott balesetet a 21-esen, majd továbbhajtott

A Nógrád megyei rendőrök egy nap alatt sikeresen beazonosították és előállították azt a férfit, aki október 26-án gépjárművével a 21-es számú főúton a forgalommal szemben haladva balesetet okozott.

Nool

Forrás: police.hu

Mint arról korábban hírt adtunk, egy 52 éves férfi haladt személygépkocsival október 26 -án délelőtt a 21-es számú főúton Salgótarján irányába, amikor Pásztó közelében észlelte, hogy vele szemben egy gépjármű közlekedik. A baleset elkerülése érdekében a gépkocsi kormányát elrántotta, a sávokat elválasztó szalagkorlátnak ütközött, majd az út szélén állt meg. A baleset során a gépkocsivezető megsérült és jelentős anyagi kár keletkezett. 

A balesetet okozó sofőr megállás nélkül továbbhajtott Hatvan irányába, a forgalommal szemben. A Nógrád Megyei Rendőr Főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai a sikeres adatgyűjtést követően beazonosították és lakásán elfogták azt a 71 éves férfit, aki a 21-es úton a forgalommal szemben közlekedve járművével a balesetet okozta.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály vizsgálói a férfit segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárásban hallgatták ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában