balesetveszély

2021.01.31. 19:47

Életveszélyes mutatvány: forgalommal szemben száguldott a Suzukis a 21-es főúton

Január 18-án egy fedélzeti kamera rögzítette az életveszélyes mutatványt.

A bpiautosok.hu olvasójának fedélzeti kamerája rögzítette az életveszélyes mutatványt, január 18-án. A felvételen jól látszik, hogy a Suzuki Alto sofőrje rossz irányból hajtott fel a 21-es útra, Hatvan és Pásztó között, ahol kifejezetten nagy tempóval hajtott a forgalommal szemben.

A felvételen a kamerás autó sofőrje szerencsére időben észleli a nagy sebességgel, forgalommal szemben hajtó Suzuki Alto-t és az előtte haladó Mercedes melletti elhaladást szerencsére megszakítja – írják a portálon.

Nézze meg ön is a felvételt!

Az elmúlt időszakban egyre gyakoribbá vált, hogy az autósok megfordulnak vagy visszatolatnak autópálya szakaszokon, ha eltévesztenek egy le- vagy felhajtót, amivel rendkívül balesetveszélyes helyzeteket teremtenek a gyorsforgalmi utakon. Ahogyan azt korábban is megírtuk tavaly augusztusban Szurdokpüspökinél levideóztak egy autóst, ahogy a 21-es számú főúton a forgalommal szemben közlekedik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában