Közlekedők biztonsága

2022.10.26. 10:25

Az éleslátás fontosságának érdekében kampányolnak a nógrádi zsaruk

Az éleslátás fontosságára szeretnék felhívni a közlekedők figyelmét Nógrád megye rendőrei.

Nool

A kampány ideje alatt a regisztrált optikákat felkeresve díjmentes látásellenőrzésre és hasznos tanácsokra is számíthatnak

Forrás: police.hu

Rendhagyó képhez állt össze a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrfőkapitánya, valamint több munkatársa – így szeretnék mindenki figyelmét felhívni arra, hogy mennyire fontos az éleslátás a közlekedésben is.

Korábban hírportálunkon is beszámoltunk róla, hogy a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága is csatlakozott az október közepétől december elejéig tartó „Látni és látszani 2022” kampányhoz. A programmal az a cél, hogy ráirányítsák a figyelmet többek között arra is, hogy a közlekedésben való felelősségteljes részvétel elképzelhetetlen éleslátás nélkül, ezért érdemes évente legalább egyszer látásunkat ellenőriztetni és a szükséges látásjavító eszközöket viselni.

– Tegyen Ön is látásáért! A kampány ideje alatt a regisztrált optikákat felkeresve díjmentes látásellenőrzésre és hasznos tanácsokra számíthatnak – áll a főkapitányság felhívásában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában