Megtalálták

2022.09.05. 15:49

Előkerült a suli második napján eltűnt salgótarjáni kislány

Egy tizenhárom éves kislánynak az iskola második napján veszett nyoma, másnap azonban előkerült. Önként tért vissza abba a gyermekvédelmi intézménybe, ahol él.

Gubányi Patrik

Borítóképünk illusztráció!

Forrás: police.hu

Mint arról beszámoltunk: a Rétsági Rendőrkapitányság nagy erőkkel kereste a kislányt a napokban. Portálunk megkereste az esettel kapcsolatban a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságot. 

– A  gyermekvédelmi gondoskodásban álló kiskorú az elhelyezési helyről szeptember másodikán engedély nélkül távozott. Az intézmény vezetőjének bejelentésére a Rétsági Rendőrkapitányság haladéktalanul elrendelte a kislány körözését – írták közleményükben.

Tájékoztattak: másnap azonban már vissza is vonták a keresést, mivel a gyermek önként visszatért sérülés és panaszmentesen a gyermekvédelmi intézménybe.

Egy másik fiatalt még keresnek

Augusztus 29-én a 17 éves Berki Viktória ellen adtak ki elfogatóparancsot, aki erőszakot alkalmazott egy közfeladatot ellátó személlyel szemben. Az esettel kapcsolatban készült bővebb tudósításunkat korábbi cikkünkben olvashatják:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában