Körözik

2022.09.03. 10:20

A suli második napján veszett nyoma a salgótarjáni kislánynak

A tizenhárom éves fiatal szeptember 2-án tűnt el, a Rétsági Rendőrkapitányság nagy erőkkel körözik.

Nool

A 2009. október 21-én Salgótarjánban született kislány a police.hu oldalon közzétett személyleírás szerint fekete, rövid hajú, hosszúkás arcformájú, barna szemű, testmagassága nem éri el az 150 centimétert. Ellene az iskola második napján, azaz szeptember 2-án adott ki körözést a Rétsági Rendőrkapitányság eltűnése miatt.

A rendőrség azt kéri, hogy akinek bármilyen információja van a 13 éves kislány hollétét illetően, tegyen személyesen bejelentést a Rétság, Rákóczi út 8-10. szám alatt található rendőrkapitányság épületében, vagy telefonon a 06-35-350-144-es telefonszámon, esetleg e-mailben a [email protected] címen.

Frissítés (szeptember 5.): a kislány épségben előkerült!

Egy másik fiatalt is keresnek

Néhány nappal korábban, augusztus 29-én a 17 éves Berki Viktória ellen adtak ki elfogatóparancsot, aki erőszakot alkalmazott egy közfeladatot ellátó személlyel szemben. Az esettel kapcsolatban készült bővebb tudósításunkat korábbi cikkünkben olvashatják: 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában