Őrizetben

2022.06.17. 07:59

Rendőrkézre került a gyarmati besurranó tolvaj – óvodából és egy lakásból is lopott

Egy 24 éves férfit vettek őrizetbe a balassagyarmati nyomozók.

Nool

Borítóképünk illusztráció!

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A férfi június 15-én a reggeli órákban a nyitott ajtón át ment be az egyik balassagyarmati óvodába, majd fogta magát és az egyik irodában talált válltáskából kivette a benne lévő pénztárcát, majd távozott az épületből. Az illető végül a tárcát a benne lévő 18 ezer forintnyi készpénzzel és bankkártyákkal együtt eldobta – derült ki a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság közleményéből. Kiderült továbbá, hogy a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy május 7-én egy balassagyarmati – általa albérletként használt – ingatlanból meglovasított egy televíziót, valamint különféle ruhaneműt és illatszert, összesen 75 ezer forint értékben. 

Forrás: police.hu

– A rendőrök rövid időn belül beazonosították, elfogták és a Balassagyarmati Rendőrkapitányságra előállították a 24 éves helyi lakost. A nyomozók a férfit lopás bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, amelynek során azok elkövetését beismerte – tették hozzá közleményükben a rendőrök. A férfi ellen egyébként több hasonló jellegű bűncselekmény miatt is eljárás van folyamatban a rendőrségen, ám most őrizetbe vették őt és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában