4 perc alatt a kórházba értek

2022.06.02. 22:41

Rendőri felvezetéssel vitték szülni a salgótarjáni kismamát

Szerda reggel a dugóban araszolva kétségbeesve kért segítséget a rendőröktől Budapesten egy házaspár, akik Salgótarjánból indultak el a budapesti kórházba, mivel a hölgynél beindult a szülés. A rendőrök 4 perc alatt eljuttatták őket a kórházba.

Nool

Forrás: police.hu

Egy kétségbeesett házaspár kért segítséget a rendőröktől június 1-jén reggel fél 8-kor Budapesten, akik Salgótarjánból indultak el egy VI. kerületi kórházba, mert a várandós feleségnél beindult a szülés – derült ki a Budapesti Rendőr-főkapitányság közleményéből.  Az M3-as autópálya bevezető szakaszánál a kórházba igyekvő házaspár forgalmi dugóba ragadt, viszont az asszonynak ekkor már haladéktalanul orvosi segítségre volt szüksége.

– A BRFK Tevékenység-irányítási Központ ügyeletese a gyorsaság fontosságát felmérve motoros járőröket küldött a helyszínre, akik 7 óra 48 perckor az egyik tömött kocsisorban megtalálták az autót, majd megkülönböztető jelzéssel azonnal elkezdték a felvezetését. Négy perc múlva oda is értek a VI. kerületi kórházhoz, ahol már várták a vajúdó asszonyt – fogalmaznak a közleményben. A rendőri felvezetéssel időben orvosi segítséghez jutó kismama alig fél órával később, 8 óra 39 perckor világrahozta egészséges fiúgyermekét, Vencelt.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában