Baleseti helyszínelők

2022.06.17. 11:53

Különdíjat érdemeltek teljesítményükkel a nógrádi rendőrök

Jász-Nagykun-Szolnok megyében rendezték meg az elmúlt napokban a XI. baleseti helyszínelő versenyt, ahol a Nógrád megyei csapatot a hetedik versenyszámban nyújtott kiváló teljesítményéért jutalmazták.

Nool

Forrás: police.hu

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottságának felkérésére a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szervezte idén a XI. Országos Balesethelyszínelő Versenyt. A június 14-16. között megtartott megmérettetésen szolnoki és martfűi helyszíneken kellett a rendőröknek bizonyítani tudásukat elméleti és gyakorlati feladatokban. 

– A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság balesethelyszínelő csapata, Gácsi Ferenc rendőr zászlós és Holecz Bence rendőr főtörzsőrmester, a Közlekedésrendészeti Osztály helyszínelő és balesetvizsgálói, a hetedik versenyszámban nyújtott kiváló teljesítményükért a Magyar Vöröskereszt különdíját vehették át – tájékoztatott közleményében a főkapitányság. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában