Brutális

2022.06.20. 08:21

Járókelőknek esett neki egy férfi Salgótarján belvárosában

Egy 24 éves helyi férfi ellen folyik eljárás lopás, könnyű testi sértés és garázdaság bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt.

Nool

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint S. József május és június során több alkalommal megfenyegetett, sőt bántalmazott is járókelőket Salgótarján belvárosában. Első alkalommal egy helyi buszmegállóban várakozó nőhöz lépett oda, akinek az arcához tette az öklét és megfenyegette őt, hogy eltöri az állát. Ekkor a fiatal férfira egy szintén a buszmegállóban várakozó másik férfi rászólt, hogy azonnal fejezze be, amit művel, majd S. József fogta magát, odalépett a férfihoz és combon rúgta. Az eset még májusban történt.

Júniusban is akcióba lendült, akkor egy járdán sétáló illető mögé lépett, hátulról megfogta a bal kezét, majd megrángatta a haját. Pár nappal később minden előzmény nélkül mellkasba vágott egy férfit, majd aztán nagy erővel ököllel arcon ütött egy nőt. A bántalmazott járókelők szerencsére könnyű sérülésekkel megúszták.

A rendőrségi nyomozás során annak a gyanúja is megalapozottá vált, hogy a férfi a bántalmazásokon és a fenyegetéseken kívül lopott is: több salgótarjáni kereskedelmi egységből szeszes italt és édességet lovasított meg közel 120 ezer forint értékben.

A salgótarjáni rendőrök elfogták és előállították a 24 éves helyi bűnözőt, majd üzletszerűen elkövetett lopás bűntett, lopás vétség, könnyű testi sértés vétség és többrendbeli garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták őt ki, és indítványozták a letartóztatását. A férfi jelenleg bűnügyi őrizetben várja a fejleményeket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában