Sebességhatárok

2022.06.08. 15:22

Gyorshajtókra vadásznak a következő napokban a nógrádi zsaruk

A közúti közlekedési balesetek számának csökkentése és az autósok szabálykövető magatartásának megerősítése jegyében tartanak fokozott ellenőrzéseket a következő napokban a rendőrök a megye közútjain.

Nool

Forrás: police.hu

A sebességhatárok túllépőire fókuszálnak a rendőrök Nógrád megye területén a következő napokban. Céljuk, hogy az ellenőrzések révén csökkenjen a közúti közlekedési balesetek száma, valamint hogy erősödjön a közlekedők szabálykövető magatartása – írja közleményében a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság. A sebességhatárok betartását ettől függetlenül nem csak az elkövetkezendő napokban, hanem az év minden napján érdemes betartani.

„Hogy mindenki hazaérjen!” – A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy a sebesség megválasztásánál a saját vezetési képességeik, a jármű adottságai, valamint az útszakaszra vonatkozó sebességkorlátozások mellett az időjárási viszonyokat is vegyék figyelembe! A megengedett sebességet soha ne lépjék túl! Ne megszokásból, hanem a közúti jelzéseknek megfelelően vezessenek! A közúti balesetek elkerülése érdekében pedig közlekedjenek körültekintően, türelmesebben és tartsák be a közlekedési szabályokat!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában