Eredményes kutatás

2022.05.15. 07:54

Épségben előkerült az Erdőtarcsáról eltűnt nő – polgárőrök találták meg

Csütörtök éjjel jelentették be a rendőrségre, hogy ismeretlen helyre távozott otthonából egy 66 éves nő. Az erdőtarcsai asszonyt pénteken délután találták meg a település külterületén, egy erdős, bokros területen.

Nool

Forrás: Facebook/Kálló Polgárőr Egyesület

Május 12-én, az éjszakai órákban tettek bejelentést a rendőrségre arról, hogy egy 66 éves nő erdőtarcsai otthonából ismeretlen helyre távozott – derül ki a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap reggel hírportálunknak megküldött közleményéből

– A nő kutatását a rendőrök nyomkövető kutyával, a település lakosaival és az Észak-Mátra Speciális Mentő és Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjaival kezdték meg a bejelentést követően. Az eltüntet végül május 13-án, pénteken 17 óra körül találták meg a Kálló Polgárőr Egyesület tagjai Erdőtarcsa külterületén, egy szántóföld melletti bokros  területen – tette hozzá Dankóné Nagy Éva, a rendőrség szóvivője.

Vass Miklós a Nógrád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének elnöke érdeklődésünkre elmondta, hogy a Kálló Polgárőr Egyesület két tagja, Vasas Szilvia és Dobos Miklós voltak azok, akik megtalálták az Erdőtarcsáról eltűnt hölgyet az erdőben és hozzátette, rendkívül büszke az egyesület tagjaira.

Az esettel kapcsolatban hírportálunk megkereste az Országos Mentőszolgálatot is, akik elmondták, hogy a helyszínre riasztott mentőegység könnyebb sérülésekkel, további megfigyelés céljából szállította kórházba a 66 éves hölgyet.

A rendőrségi közleményből egyébként az is kiderült, hogy a hölgy megtalálását követően egyik hozzátartozója köszönőlevelet küldött a Pásztói Rendőrkapitányság vezetőjének, melyben megfogalmazta, hogy nagyon hálás mindenkinek, aki a keresésben részt vett, mivel reményt, hitet adtak, hogy előkerül a hozzátartozójuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában