Baleset

2022.05.09. 09:13

Csoda, hogy élve megúszta a sofőr, amikor autójával oszlopnak csapódott Karancsalján

Nógrád megyében az elmúlt négy napon hatan sérültek meg közúti közlekedési balesetben.

Nool

Forrás: police.hu

A police.hu tájékoztatása szerint Mihálygergén közlekedett személygépkocsival május 5-én délután az 55 éves férfi, amikor jobbra egy kapubeállóba való kanyarodás közben nekiütközött a mögötte érkező és mellette elhaladni szándékozó tehergépkocsinak. A baleset következtében mindkét járműben anyagi kár keletkezett és ketten megsérültek.

Szécsényben május 6-án a reggeli órákban közlekedett személygépkocsival egy 57 éves sofőr, amikor elütötte a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó gyalogost, aki megsérült.

Ugyanezen a napon a délutáni órákban Bátonyterenye belterületén haladt személygépkocsival egy 46 éves járművezető, amikor a részére kihelyezett „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla ellenére nem biztosított elsőbbséget és nekiütközött a neki jobbról érkező és egyenesen tovább haladni szándékozó személygépkocsinak. A baleset következtében a védett úton haladó jármű vezetője megsérült.

Karancsalján közlekedett Salgótarján irányából Litke felé május 7-én a kora reggeli órákban egy 26 éves férfi személygépkocsival, amikor a jobbra ívelő kanyarban a nedves úttesten megcsúszott, a járművel az út szélére lesodródott és az ott lévő közvilágítási oszlopnak ütközött. A sofőr a baleset következtében megsérült.

A megye rendőrei az elmúlt négy napon további egy személyi sérüléssel járó és 11 anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Címkék#baleset

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában