Átverve

2022.05.19. 09:41

Balassagyarmati csaló áldozatainak jelentkezését várják a rendőrök

Csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt nyomoznak a Nógrád megyei rendőrök.

Nool

Borítóképünk illusztráció!

Forrás: Shutterstock

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály 12000/148/2022. bűnügyi számon eljárást folytat többrendbeli jelentős kárt okozó csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt egy 43 éves balassagyarmati férfi ellen.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint a gyanúsított magas hozamot ígérve, valótlan indokokra és különféle befektetési lehetőségekre hivatkozva több magánszemélytől kért és kapott nagyobb összegeket. A sértetteknek ígért hozam kifizetését rövid határidőre ígérte, és folyamatosan azt a látszatot tartotta fent, hogy valós ügyletről van szó. A terhelt az átvett összegeket nem fizette vissza, és az ígért kedvező hozamokat sem fizette ki minden esetben a sértetteknek, akiknek cselekményével több millió forint kárt okozott.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy azok, akiket a férfi hasonló jellegű módszerrel megkárosított, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkeznek, jelentkezzenek személyesen munkaidőben a rendőr-főkapitányságon (Salgótarján, Rákóczi út 40. szám), vagy tegyenek bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, illetve a 112 központi segélyhívó számon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában