Elkapták

2022.04.27. 07:01

Fél kiló amfetamint rendelt az internetről a bátonyterenyei díler (videó)

Őrizetbe vették a rendőrök azt a bátonyterenyei férfit, aki a darknetről rendelt jelentős mennyiségű kábítószert.

Nool

Forrás: Police.hu

Beazonosították majd szervezett akció keretében le is kapcsolták azt a 24 éves bátonyterenyei férfit, aki a darkneten keresztül jelentős mennyiségű amfetamin típusú kábítószert rendelt – írja szerda reggel hírportálunkhoz eljuttatott közleményében a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

Kiderült, hogy a csomagküldő szolgálat április 11-én  postai csomagként próbálta meg kézbesíteni a kábítószert, ám ez meghiúsult, hiszen a csomagot a Felderítő Osztály lefoglalta. A csomag bruttó tömege 546 gramm volt. Az előzetes igazságügyi szakértői vélemény alapján a küldemény amfetamint tartalmaz, ami kábítószernek minősül és hatóanyagtartalma a jelentős mennyiséget elérheti – vázolták a közleményben.

A bizonyítékok beszerzését követően a zsaruknak április 25-én korareggel, szervezett akció keretében sikerült elfogni és előállítani a bátonyterenyei férfit, akinek aztán otthonában is házkutatást tartottak. A nyomozók további – a kábítószer fogyasztáshoz használatos –  tárgyakat, eszközöket foglaltak le a díler lakásában.

Forrás: Police.hu

A férfit gyanúsítottként hallgatták ki jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt. Az illető elismerte a bűncselekmény elkövetését. A rendőrök őrizetbe vették őt, és előterjesztést tesznek a személyi szabadságot korlátozó bírói kényszerintézkedés elrendelésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában