Környezetkárosítás

2022.04.02. 08:05

Elkapták az illegális szemetelőket Ipolyvecén

Engedély nélkül rakott le nagy mennyiségű szemetet két férfi a napokban Ipolyvece külterületén, egy magánkézben lévő mezőn.

Nool

Forrás: police.hu

A terület tulajdonosa a helyi körzeti megbízottakat értesítette arról március 30-án, hogy az engedélye nélkül pakolt le valaki nagy mennyiségű szemetet az Ipolyvece külterületén lévő, saját tulajdonú mezője területére. 

A police.hu szombat reggeli közleményéből kiderült, hogy a körzeti megbízottak ezt követően rövid időn belül beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 44 éves és 29 éves férfit. Mint kiderült, az őrhalmi férfi és társa március 29-én vállalták, hogy a megbízójuk háztartásában keletkezett szemetet és építési törmeléket a kijelölt lerakóhelyre elszállítják, de végül inkább a sértett tulajdonát képező területen rakták azt le.

Forrás: police.hu

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság előállította a két férfit, és a hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást ellenük. A két gyanúsított elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában