Igent mondott

2022.03.08. 21:00

Nőnapi romantika: lánykéréssel indult a nap a salgótarjáni mentőknél

Ludvig Gábor hatalmas meglepetéssel lepte meg kedvesét nőnap alkalmából. A Mentőszolgálat salgótarjáni bajtársa különleges módot választott arra, hogy megkérje kolléganője kezét.

Nool

Forrás: Facebook

Ludvig Gábor, aki gépkocsivezetőként dolgozik a salgótarjáni mentőállomáson, napok óta izgatottan készült a kedd reggeli műszakváltásra– írta kedd délutáni Facebook-bejegyzésében az Országos Mentőszolgálat. Kedvese, Tóth Viktória, aki ugyancsak az Országos Mentőszolgálat Salgótarjáni Mentőállomásán dolgozik az irányító csoport vezetőjeként, feltételezhetően álmában nem gondolta volna, hogy szerelme ilyen hatalmas meglepetéssel készül számára. 

Gábor a reggeli műszakváltásnál a szokásos sorakozót követően letérdelt Viktória elé és igazán romantikus keretek között feleségül kérte őt. A hölgy szinte megszólalni is alig tudott a meghatottságtól, de természetesen a válasza egy határozott igen volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában