Fejen vágta

2022.02.19. 08:45

Ügyészségen a vitapartnerére sörösüveggel támadó salgótarjáni férfi ügye

Egy 25 éves férfi ügyében folytatott eljárás vizsgálati szakaszát fejezték be a salgótarjáni nyomozók.

Nool

Borítóképünk illusztráció!

Fotó: Shutterstock

A police.hu tájékoztatása szerint a 25 éves férfi egy salgótarjáni szórakozóhely teraszán tavaly május 29-én este a sértett társaságában lévő hölgyet trágár kifejezéssel illette, ezért a két férfi között hangos szóváltás alakult ki.  Ezt követően a gyanúsított vitapartnerét a kezében lévő sörösüveggel a fején megütötte, majd a helyszínről elszaladt. 

A nyomozás során kirendelt szakértő véleménye alapján a bántalmazás következtében a sértett könnyű sérülést szenvedett, de tekintettel az elkövetés eszközére, a férfi a fejre mért ütéssel súlyosabb sérülést is okozhatott volna. A rendőrök rövid időn belül beazonosították és elfogták a salgótarjáni lakost és előállítását követően súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták.

Az ügyben indult nyomozás során a Salgótarjáni Rendőrkapitányág a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat továbbította az ügyészégnek.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában