tolvaj

2022.01.29. 07:56

Egy hónap alatt három házba is betört a mátraverebélyi férfi

Több mátraverebélyi ingatlanból lopott az a férfi, akit a bátonyterenyei rendőrök elfogtak.

Nool

Forrás: police.hu

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság kétrendbeli lopás bűntett és egyrendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 25 éves mátraverebélyi lakossal szemben − tájékoztat a police.hu

A férfi 2022. januárjában egy mátraverebélyi ingatlanba bement, ahonnan különböző értékeket lopott el. A helyi lakos első alkalommal január 15-én az éjszakai órákban egy lakóház ajtaját befeszítette, az ingatlanba bement és a szobából készpénzt, mobiltelefont, gyógyszert és dohányterméket lopott el.

Forrás: police.hu

Másnap az esti órákban egy családi ház ajtaját rúgta be, majd az ingatlan helyiségeiben lévő szekrényeket átkutatta, és dobgitárt, hangfalakat, fúrógépet lopott. A férfi január hónap végén se tétlenkedett és egy lakóház ablakszárnyát befeszítve az ingatlanba bemászott, ahonnan 10 pár gyermekcipőt lopott el.

A bátonyterenyei rendőrök a mátraverebélyi lakost elfogták, előállították, a gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában