Gyermeknapi programok

2024.05.21. 19:43

Főzőversenyt rendeznek Nógrádmegyerben

Sipos Nina Vivien

Nógrádmegyer önkormányzata és a Nógrádmegyeri Roma Nemzetiségi Önkormányzat szervezésében családi és gyereknapi főzőversenyt rendeznek május 31-én, a helyi művelődési ház udvarán. Egészen 8 órától jelentkezhetnek a négyfős csapatok a gasztronómiai megmérettetésre. Az első három helyezett értékes ajándékban részesül. A családi és gyermeknapi rendezvényen 9 órától kulturális programok szórakoztatják majd a látogatókat. Színpadra lépnek a Napsugár Óvoda gyermekei, a Mikszáth Kálmán Általános Iskola tanulói, valamint a Hagyományőrző Asszonykórus. Továbbá a Paramisi Társulat egy mesejátékkal is készül az apróságok számára. Az esemény sztárvendége az Aranyszemek együttes lesz, amely 14 órától fog fellépni.

Mindezek mellett bohóc, ugrálóvár, ügyességi versenyek, körhinta, euro jumping is várja az érdeklődőket. Csillámtetoválás-készítés és arcfestés is színesíti a programok palettáját.

A főzőversenyre Gáspár Lászlónál május 30-ig nevezhetnek be a csapatok. A rendezvényről Nógrádmegyer Község Önkormányzata tájékoztatott a Facebook-oldalán. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában