Lezárt akta

2022.01.09. 08:06

Beült egy idegen autóba, majd hazament vele a mátraszőlősi férfi

Engedély nélkül hajtott el Pásztóról egy nyitott állapotban, járó motorral az út szélén álló gépkocsival egy fiatal mátraszőlősi férfi. A rendőrök befejezték az eljárást, az iratok már az ügyészségen vannak.

Nool

Forrás: Police.hu

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a Pásztói Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 26 éves mátraszőlősi lakos ellen.

A férfi december 10-én este egy Pásztó belterületén található italbolt bejárata mellett felfigyelt egy járó motorral, nyitott állapotban álló gépkocsira. A gyanúsított úgy gondolta, hogy tökéletes lehetőséget talált magának a hazajutásra, így fogta magát és beült az autóba, majd hazament vele Mátraszőlősre. A férfi a település belterületén a gépkocsit hátrahagyta, majd lakásáig elsétált. A rendőrök megtalálták az ellopott autót és azt jogos tulajdonosának visszaadták.

A hatóság tagjai a férfi ügyében a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait a Pásztói Járási Ügyészségnek megküldték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában