Bilincsben

2021.12.18. 09:08

Ügyészségen a salgótarjáni fémtolvajok ügye

A salgótarjáni rendőrök a két férfivel szemben folytatott eljárás vizsgálati szakaszát lezárták.

Nool

Forrás: police.hu

A police.hu tájékoztatása szerint a Salgótarjáni Rendőrkapitányság lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a 25 éves Cs. G. és 34 éves O. G. ellen.

A salgótarjáni lakosok még május 16-án, a délutáni órákban a megyeszékhely belterületén található színesfém-átvevőhely drótkerítése alatt átmásztak és a telephelyen összesen 350 kiló vashulladékot készítettek össze. A kerítés mellett található erdős területre a hulladékot kivitték és a bokros területen elrejtették. Másnap kora reggel a helyszínre visszatértek, azonban a fémet elszállítani már nem tudták, ugyanis a rendőrök cselekményük közben tetten érték, majd mindkettő férfit a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A hatóság tagjai a napokban a büntetőeljárás vizsgálati szakaszában a szükséges nyomozási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait az ügyészségnek megküldték. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában