Önbíráskodás

2021.12.08. 10:25

Örömlány útiköltségére követelt pénzt a bátonyi strici

A rendőrök elfogták a férfit, aki nő társa szexuális szolgáltatását ajánlotta fel, majd annak útiköltségére követelt pénzt egy bátonyi férfitől.

Nool

Képünk illusztráció!

Fotó: Shutterstock

A police.hu tájékoztatása szerint védekezésre képtelen személy sérelmére, folytatólagosan elkövetett önbíráskodás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság egy 49 éves férfi ellen.

A gyanúsított eddig ismeretlen nő társával december 3. és 6. között egy férfit Bátonyterenyén négy alkalommal felkeresett a lakásán, és részére felajánlotta a nő szexuális szolgáltatásait. A sértett ezt minden esetben elutasította, amikor a gyanúsított fenyegetően lépett fel és a nő útiköltségére 23 és 30 ezer forint közötti összegeket követelt tőle.

A megfenyegetett férfi tartva a bántalmazástól a készpénzt a korábbi esetekben átadta, míg december 6-án azt mondta, hogy nincs otthonában pénz. Ekkor a férfi őt személygépkocsival egy bankautomatához szállította, ahol megfenyegette és a sértett kártyájával levett pénzt tőle elvette. A rendőrök a bejelentést követően december 6-án a 49 éves férfit a elfogták, és őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában