lopások

2021.12.01. 10:15

Már az ügyészségen a nádasig meg sem álló sziráki tolvaj ügye

Lezárták a rendőrök a nyomozást egy sziráki férfi ellen, aki több százezer forint értékben lopott különböző dolgokat.

Nool

Forrás: Shutterstock

Fotó: Illusztráció

Befejezte a nyomozást a Pásztói Rendőrkapitányság az ellen a férfi ellen, aki több lopást is elkövetett az idén. A police.hu beszámolója szerint az ügy iratait már továbbították is az ügyészségnek.

A rendőrség tájékoztatása szerint a 33 éves sziráki férfi februárban egy autóst lopott meg, de nem is akárhogyan: miután a településen leintette az egyik ismerősét és az felvette a kocsijába, 60 ezer forintot emelt ki az övtáskájából. A trükkje az volt, hogy beszélgetéssel terelte el a kocsiban ülők figyelmét. A trükk azonban nem vált be, mert a sofőr észrevette, hogy mi történt, majd számonkérte a férfit, aki erre menekülőre fogta: kiugrott a kocsiból és a befutott a közeli nádasba.

Júliusban, ahogy arról mi is beszámoltunk, újra akcióba lendült főhősünk. Egyik éjszaka egy sziráki ingatlan kapuját megrongálta, majd az udvarból egy elektromos triciklit lovasított meg. A nyomozás során megállapítást nyert az is, hogy a terhelt egy korábbi – pontosan meg nem határozható – időpontban a kaput szintén megrongálta és az épület ajtaját betörte. A családi házból televíziót, mobiltelefont, számítógépet és egyéb elektronikai cikkeket, több karórát, ezüst ékszert lopott el mintegy 700 ezer forint értékben. A rendőrök a nyomozás során az eltulajdonított tárgyak egy részét felkutatták és lefoglalták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában