bilincsben

2021.11.29. 10:15

Drogfogyasztót fogtak el a salgótarjáni szórakozóhelyen tartott razzia során

A rendőrök a társszervekkel együtt a megyeszékhelyi szórakozóhelyen tartottak akciót.

Forrás: police.hu

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság szervezésében a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság, a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, valamint a Salgótarján és Térsége Egészségügyi – Szociális Központja Család- és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ munkatársai november 28-án az éjszakai órákban fokozott ellenőrzést tartottak a megyeszékhely belterületén egy szórakozóhelyen. Az ellenőrzés célja a gyermek- és fiatalkorúak biztonságának fokozása volt a szórakozóhelyeken és a vendéglátóipari egységekben, valamint azok környékén.

Az ellenőrzés során kábítószer fogyasztás és birtoklás gyanúja merült fel egy 42 éves salgótarjáni férfival szemben, ezért őt a rendőrök előállították. A férfi lakásán megtartott kutatás alkalmával 8,2 gramm kábítószergyanús növényi származékot, valamint a fogyasztáshoz szükséges eszközt találtak meg és foglaltak le. A lefoglalt növényi törmeléken elvégzett gyorsteszt cannabis jelenlétét mutatta ki. A hatóság tagjai a férfit előállították és kábítószer birtoklása vétség, valamint járművezetés bódult állapotban vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrök az összehangolt akció alkalmával mintegy kilencven főt igazoltattak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában