rendőrkézre került

2021.09.01. 17:01

Elfogták a tereskei férfit, aki lopott autóval hajtott a Dunába

A Rétsági Rendőrkapitányság lopás bűntett és járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 24 éves tereskei lakossal szemben.

Nool

Forrás: police.hu

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Dunába hajtott egy lopott autóval, majd elmenekült az őt követő rendőrök elől egy férfi Vácnál még vasárnap.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság legfrissebb tájékoztatása szerint a férfi vasárnapra virradó éjjel egy romhányi családi ház mellett parkoló autót a benne hagyott kulccsal beindította és azzal Rétságra hajtott. A járőrök a körözésben szereplő járműre, amelyet a férfi vezetett a város belterületén felfigyeltek és azt Vácig követték, ahol a férfi a rendőri ellenőrzés alól kivonta magát és elmenekült.

Fotó: police.hu

A férfi azért, hogy a felelősségre vonást elkerülje az autóval a Dunába hajtott, amelyet a rendőrök megtaláltak és lefoglaltak.

A nyomozók megállapították, hogy a tereskei lakos úgy vezette a lopott autót, hogy őt a Balassagyarmati Járásbíróság 2022. február 25-ig a járművezetéstől eltiltotta.

Fotó: police.hu

A rendőrök a gyanúsítottat augusztus 31-én elfogták, előállították, gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették. A hatóság tagjai a napokban előterjesztést tesznek a férfi letartóztatásának indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában