baleset

2021.09.09. 12:21

Árokba hajtott, majd tetejére borult egy autó Nagylóc és Szécsény között

A balesetben a gépjárművet vezető férfi megsérült.

Nool

Forrás: police.hu

Személygépkocsival haladt szeptember 8-án a délutáni órákban egy 34 éves férfi Szécsény irányából Nagylóc felé, amikor egy balra ívelő kanyarban az útpadkára lehaladt, két terelőtáblának, majd egy fának ütközött és felborult – derül ki a rendőrség közleményéből.

A Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint a szécsényi hivatásos tűzoltók kerekeire állították és áramtalanították a járművet. A gépkocsiban csak a sofőr utazott, őt könnyű sérülésekkel kórházba szállították a mentőszolgálat munkatársai.

Fotó: police.hu

Fontos betartani a szabályokat

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a közlekedőket, hogy körültekintően és megfelelő műszaki állapotú járművel közlekedjenek. Külön ki kell emelni a sebességhatárok betartásának fontosságát. Sok baleset elkerülhető lenne, ha a járművezető a megengedett legnagyobb sebességgel haladna a veszélyhelyzet kialakulásának pillanatában. Amennyiben mégis bekövetkezik a baleset, a lassúbb ütközési sebesség általában akkor is enyhébb sérüléssel jár – írta a rendőrség.

Forrás: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában