rendőrkézen

2021.08.27. 10:19

Közúti ellenőrzésen bukott le: többfajta drogot is találtak egy mátraverebélyi férfinél

A Nógrád megyei rendőrök a gépkocsi ellenőrzése során találtak kábítószergyanús anyagot az utasnál.

Forrás: police.hu

A police.hu tájékoztatása szerint a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 31 éves mátraverebélyi férfi ellen.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Cserhát Mélységi Ellenőrzési Közterületi Támogató Alosztály munkatársai augusztus 26-án a délutáni órákban Mátraverebély belterületén ellenőriztek egy gépkocsit. Az intézkedés során a rendőrök a gépjárműben tartózkodó utas ruházatában, egy nylon tasakban bruttó 14,2 gramm súlyú barnás színű növényi törmeléket találtak meg és foglaltak le. A 31 éves férfi az ellenőrzés során zsebéből egy kisméretű üveg tégelyt dobott el, amelyben a rendőrök bruttó 11,15 gramm fehér színű kristályos kábítószergyanús anyagot találtak.

Fotó: police.hu

A nyomozók a 31 éves férfi lakásán végrehajtott kutatás alkalmával további bruttó 4,65 gramm súlyú alufóliába csomagolt fehér színű por állagú kábítószergyanús anyagot találtak meg és foglaltak le.

A mátraverebélyi lakosnál megtalált anyagokon elvégzett gyorsteszt ketamin és kokain hatóanyagra pozitív jelzést adott.

Fotó: police.hu

A rendőrök a férfit a Bátonyterenyei Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

Fotó: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában